Nørre Snede Autolak A/S – Totalløsninger inden for storvogns- og industrilakering

En kvalitetslakering med den rigtige korrosionsbeskyttelse er en investering i en langtidsholdbar vognpark eller maskinpark. I Nørre Snede Autolak A/S har vi specialiseret os i totalløsninger inden for storvognslakering og industrilakering.

Vi lakerer i alle korrosionsklasser, og en lakering hos os er din garanti for den rigtige overfladebehandling og rustbeskyttelse. Vi har fokus på det gode håndværk og en kvalitetslakering, der holder.

Fra autolakering til lakering af storvogne og industrielementer

Historien om Nørre Snede Autolak A/S tager sin begyndelsen i 1966, hvor Alex Sørensen grundlægger et værksted med autolakering. Siden har fremsynethed, beslutsomhed og konstante investeringer i bygninger og den nyeste teknologi gjort Nørre Snede Autolak A/S til et topmoderne og miljørigtig lakeringsværksted på 6000 m2.

Fra begyndelsen til i dag er vi gået fra autolakering af personbiler til lakering af storvogne og industrilakering. I dag ledes den familieejede virksomhed af sønnen Jesper Sørensen, der har været en del af ledelsen siden 1993.

Totalløsning samlet under ét tag

  • Vaskehal med lift
  • Sandblæsningshal
  • Metalliseringshal
  • Syv sprøjtekabiner (35 meter lange)
  • Af- og påmonteringshal med specialiserede mekanikere
  • Hal til montering af skrift, logoer og dekorationer

Engagerede medarbejdere nøglen til autolakering i topklasse

Vores succes er skabt med baggrund i et team af engagerede og specialiserede medarbejdere, der holder sig opdateret og er på forkant med den nyeste viden om lakering, produkter og teknikker.

Vi glæder os over, at hovedparten af vores medarbejdere er uddannet hos Nørre Snede Autolak A/S. Vi lægger stort vægt på et godt arbejdsmiljø og har det rette miljø- og sikkerhedsudstyr i vores haller, så medarbejderne trygt kan koncentrere sig om lave kvalitetslakeringer og korrosionsbeskyttelse til vores kunder.

Autolakering med miljøet som medspiller

Hos Nørre Snede Autolak A/S har vi stor fokus på miljøet og på energioptimering. Derfor arbejder vi med grønne regnskaber i vores autolakering og er miljøcertificeret. Vi bruger i størst mulige omfang miljøvenlige produkter og har løbende investeret i miljørigtig udstyr til  vores moderne værkstedshaller. Det gør det muligt at opsamle, genanvende og ikke mindst bortskaffe de mange forbrugsstoffer på en miljørigtig måde. Det er vigtigt for os.